Let's create some Magic!

scroll

Maximaal rendement uit uw webshop met Mailmanager, AdMagic en Affiliate

Admagic

SEA (Search Engine Advertising)

Gaat u adverteren op Google? Dan kan een beetje hulp handig zijn! Daarom ontwikkelde B-nuts AdMagic: een programma dat automatisch AdWords campagnes genereert en controleert. AdMagic maakt advertenties op basis van de door u aangegeven zoekwoorden en targets. Het bijsturen, aanpassen of aanvullen van een advertentie is met AdMagic een fluitje van een cent. U bewaakt uw budget eenvoudig en met de juiste zoekwoorden maakt AdMagic het mogelijk om tegen een zo laag mogelijk tarief te adverteren. Klikt een geïnteresseerde op uw advertentie? Dan komt deze persoon direct op de juiste pagina van uw webshop/website uit, wat erg goed is voor uw conversie. Benieuwd naar de mogelijkheden? B-nuts vertelt u graag meer over AdMagic en neemt u mee naar de wondere wereld van Google Adwords

Affiliate

Zou het niet mooi zijn als u met uw webshop een nóg groter bereik zou hebben? Dat kan! B-nuts werkt met affiliate kopelingen, zoals Google Shopping, Google Remaketing, Tradetracker en Affiliate4you. Uw advertenties verschijnen op diverse websites. Eén klik op de advertentie leidt naar uw webshop. Zo zet u eenvoudig, snel en effectief een of meerdere extra saleskanalen in!

Mailmanager

Ongepersonaliseerde reclamemailtjes gaan vaak linea recta de prullenbak in: te algemeen, te grootschalig en oninteressant. Dat kan is zonde en kan beter, dachten de experts van B-nuts. Daarom ontwikkelden zij de Mailmanager. Een tool om je klanten te bereiken, gepersonaliseerde aanbiedingen te sturen en je klanten een exclusief nieuwsbericht te sturen. Dit alles op basis van de koophistorie van de klant. Deze koophistorie geeft inzicht in de persoonlijke voorkeuren van een klant en laat zien waar een klant interesse in heeft. Hierdoor kun je een klant op zijn of haar wenken bedienen en interessante aanbiedingen en nieuwtjes zijn of haar kant op sturen!